Австрийски фирми търсят свои търговски представители за България Наситен с

Австрийски фирми търсят свои търговски представители за България Наситен с ...

Четвъртък - денят за професионални събития и бизнес.

Австрийски фирми търсят свои търговски представители за България
Наситен с професионални събития за бизнеса в хранително-вкусовия и ритейл сектора. Именно такъв се очертава да бъде днешният ден. В следващите редове ви представяме професионалните събития, които ще се проведат в рамките на протичащите през тази седмица международните изложения в Интер Експо Център – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУДДРИНК и #RETAIL SHOW.
За интериорния дизайн
През днешния ден от 12.30 до 19.30 в зала „Родопи“ на Интер Експо Център ще се проведе специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина“. Събитието се фокусира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката между дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското поведение.
Сред лекторите откриваме имената на проф. Христо Кафтанджиев, който ще се спре върху дизайна на опаковките и интериорния дизайн на магазина. Йордан Кръстев ще насочи вниманието към комбинирането на реалния и виртуалния свят. Организатори са Интер Експо Център и Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ).
„От зрънцето – до хляба“
Това е наименованието на голямата инициатива през тази година на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите, който е един от съорганизаторите на изложенията. Професионалната организация ще представи своя наръчник в зала „Панорама“ на международния изложбен център. В дискусионния клуб ще се включи и зам.-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева.

Бизнес срещи с австрийски фирми
Реални възможности за бизнеса в рамките на шестте изложения разкриват условията за установяване на контакти с български и чуждестранни компании. В зала „Вихрен“ представителите на хранително-вкусовия и ритейл сектора ще могат да се срещнат с потенциални бизнес партньори благодарение на B2B срещи, организирани от Австрийското посолство у нас. Компаниите от Австрия търсят търговски представители и крайни клиенти за продукти от сферата на млекопреработвателната, месопреработвателната и вкусовата промишленост, измервателните уреди, съдове и биопродуктите.
В сайта www.food-exhibitions.bg ще откриете всичко за шестте бизнес форума – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУДДРИНК и #RETAIL SHOW. Изложенията, изграждащи реална платформа за представяне на иновации, създаване на бизнес контакти, възможности за навлизане на нови пазари и изграждане на бъдещите тенденции.

Източник: actualno.com