Австрийски фирми търсят свои търговски представители за България Наситен с

...
Австрийски фирми търсят свои търговски представители за България Наситен с
Коментари Харесай

Четвъртък - денят за професионални събития и бизнес

Австрийски компании търсят свои търговски представители за България
Наситен с професионални събития за бизнеса в хранително-вкусовия и ритейл бранша. Именно подобен се обрисува да бъде днешният ден. В идващите редове ви представяме професионалните събития, които ще се проведат в границите на протичащите през тази седмица интернационалните изложби в Интер Експо Център – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУДДРИНК и #RETAIL SHOW.
За интериорния дизайн
През днешния ден от 12.30 до 19.30 в зала „ Родопи “ на Интер Експо Център ще се организира профилираният семинар „ Интериорен дизайн и потребителско държание в магазина “. Събитието се концентрира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката сред дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското държание.
Сред лекторите откриваме имената на проф. Христо Кафтанджиев, който ще се спре върху дизайна на опаковките и интериорния дизайн на магазина. Йордан Кръстев ще насочи вниманието към комбинирането на действителния и виртуалния свят. Организатори са Интер Експо Център и Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ).
„ От зрънцето – до хляба “
Това е наименованието на огромната самодейност през тази година на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите, който е един от съорганизаторите на ревютата. Професионалната организация ще показа своя справочник в зала „ Панорама “ на интернационалния изложбен център. В дискусионния клуб ще се включи и зам.-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева.

Бизнес срещи с австрийски компании
Реални благоприятни условия за бизнеса в границите на шестте изложби разкриват изискванията за определяне на контакти с български и задгранични компании. В зала „ Вихрен “ представителите на хранително-вкусовия и ритейл бранша ще могат да се срещнат с евентуални бизнес сътрудници с помощта на B2B срещи, проведени от Австрийското посолство у нас. Компаниите от Австрия търсят търговски представители и крайни клиенти за артикули от сферата на млекопреработвателната, месопреработвателната и вкусовата индустрия, измервателните уреди, съдове и биопродуктите.
В уеб страницата www.food-exhibitions.bg ще откриете всичко за шестте бизнес форума – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУДДРИНК и #RETAIL SHOW. Изложенията, изграждащи действителна платформа за показване на нововъведения, основаване на бизнес контакти, благоприятни условия за нахлуване на нови пазари и създаване на бъдещите трендове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР