Австралийското лято вече остана далеч зад гърба ни, с което

...
Австралийското лято вече остана далеч зад гърба ни, с което
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Сезонът на АТР 500 турнирите е тук!

" Австралийското лято " към този момент остана надалеч зад тила ни, с което и началото на новия тенис сезон, от който в ролята на огромните първенци излязоха Яник Синер и Арина Сабаленка, които победиха с купите от Откритото състезание на Австралия. Сега настана време за интервала на подготовка преди " американската люлка " през март, когато място в календара заемат Мастърсите в Индиън Уелс и Маями, като множеството тенисисти избират да се завърнат на европейска земя, взимайки присъединяване в серия от шампионати в зала.

Сред посочената група състезатели е и родната ни първа ракета Григор Димитров, който в хода на месец февруари ще се включи на конкуренциите в Марсилия, която към този момент започва, и в Ротердам, като при ново мощно показване има всички шансове да се завърне в международния топ 10. Същевременно във въпросния част от годишния тенис календар ще станем очевидци и на повторното завръщане на Рафаел Надал от травма, който избра да възобнови присъединяване си в Тура, като се впусне в борбата за трофея на шампионата в Доха.

Карлос Алкарас, Яник Синер и огромна част от останалите представители на международния тенис хайлайф също следва да вземат присъединяване в цикъла от съревнования, вариращ сред такива от категориите АТР 250 и АТР 500, до момента в който Новак Джокович все още наподобява, че е избрал да се концентрира над акцията си на американска земя идващия месец. На WTA сцената пък към този момент стартира обичайна серия от надпревари в Близкия изток, където ще се организира и един от WTA-1000 шампионатите, като борбата за купите привидно е повече от яростна.

Вие пък още веднъж ще може да коментирате всичко най-интересно към протичащото се в тениса, възползвайки се от нашата обичайната полемика онлайн!

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР