Австралия стана поредната страна, която забрани вноса на злато от

...
Австралия стана поредната страна, която забрани вноса на злато от
Коментари Харесай

И Австралия забрани вноса на злато от Русия

Австралия стана следващата страна, която забрани вноса на злато от Русия. Санкции против съветското злато са наложени от Съединени американски щати, Канада и Япония. Европейският съюз работи по сходни ограничаващи ограничения, написа "Блумбърг ".
Австралия ще наложи наказания и против 16 съветски министри, съобщи министър председателят Антъни Албанис на конференция в Киев, съобщи "Ройтерс ". Общият брой на руснаците, по отношение на които са въведени ограничаващите ограничения на Канбера, ще доближи 843 души.
Посещението на австралийския министър-председател в Украйна е първото в връзките сред двете страни, съобщи украинският президент Володимир Зеленски по време на конференция. Той благодари на Австралия за нейната "значителна помощ, в това число в региона на защитата ".
Албанис разгласи прехвърлянето на военно съоръжение на Киев, в това число 20 бронетранспортьора Bushmaster. Зеленски изиска тези бронетранспортьори и австралийското държавно управление се съгласи да ги съобщи през април.
Златото съставлява "голям дял от износа ", който носи "десетки милиарди долари " на Русия, а Съединени американски щати и техните съдружници желаят да понижат съветските доходи, изясни решението за налагане на наказания президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР