Аврил Хейнс, директор на Националното разузнаване казва, че НЛО вероятно

...
Аврил Хейнс, директор на Националното разузнаване казва, че НЛО вероятно
Коментари Харесай

Аврил Хейнс, директор на DNI казва, че НЛО вероятно са извънземни

Аврил Хейнс, шеф на Националното разузнаване споделя, че НЛО евентуално са извънземни …Ръководителят на американското разузнаване сподели, че НЛО, които летят над военните кораби, и за които оповестяват американски водачи, прекомерно евентуално са от извънземен генезис.Аврил Хейнс, шеф на Националното разузнаване (DNI), което следи всички американски шпионски организации, в това число ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ, приказва на събитието „ Нашето бъдеще в Космоса “ в Националната катедрала на Вашингтон.

 mqdefault - Аврил Хейнс, шеф на DNI споделя, че НЛО евентуално са извънземни
Хейнс е запитана за НЛО, които се трансфораха в съществена тематика на дебата на Националната сигурност в Съединените щати, откакто от години са класифицирани като теории на конспирацията.В Доклада на Оперативната група за НЛО, оповестен от Пентагона през лятото, се признава за съществуването на необясними срещи сред американските военни и мистериозни цели.
И макар, че в Доклада, който проучва 144 наблюдения, няма недвусмислено изказване за допустима връзка с извънземни, той не изключва други разновидности, в това число и извънземните.Четете още: Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили на Съединени американски щати и Боинг: „ Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали “На упоменатото събитие приказват също шефа на НАСА – Бил Нелсън, водещия специалист професор Ави Льоб и милиардера Джеф Безос.Хейнс признава, че „ има неща за тези странни срещи, които разследващата общественост просто не схваща “, наблягайки нуждата от повече следствия.На форума тя споделя още:„ Основните въпроси, които вълнуват Конгреса и други, са въпросите за сигурността на полетите и контраразузнаването.Въпросът остава: има ли нещо друго, което не разбираме, и което може да идва извън – извънземни? НЛО евентуално са извънземни …Уверени сме, че няма да можем да разбираем всеки един от тези отчети за НЛО със земни аргументи, тъй като, почтено казано, не сме в положение да разберем всичко.Трябва да съберем повече потребна информация от другите датчици, с които разполагаме. И би трябвало да задълбочим нашия разбор в тези области. “Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР