Avon България дари на Фондация Една от 8 80 000

...
Avon България дари на Фондация Една от 8 80 000
Коментари Харесай

Avon България дари 80 000 лв. за борба с рака на гърдата

Avon България подари на Фондация „ Една от 8 ” 80 000 лева за продължение на партньорската стратегия „ Бъди до мен ” през 2024 година С дарението ще бъдат обезпечени безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата, както и ще бъдат подкрепени дами, борещи се с подлото заболяване. 

Сумата на дарението е набрана в интервала 01.10.2022-30.09.2023 от продажбите на благотворителни артикули от серията против рака на гърдата, както и от директни парични дарения през уеб страницата на Представителя. В тази сума влизат и продажбите на благотворителна чаша за път в супермаркети Фантастико по-рано тази година, с което Фондът против рака на гърдата на Avon беше подсилен с 8 683 лева

По време на формалното връчване на дарението, Венета Димитрова, Търговски шеф на Avon България и Северна Македония, разгорещено показа: „ За всички нас е изключителна чест и наслаждение да кажем едно голямо „ благодаря “ на Нана за партньорството, което имаме през годините, и за поддръжката. Всичко, което вършим, го вършим с цялата си душа и сърце. Благодарение на всички наши Представители, Мениджъри, клиенти и сътрудници, имам достойнството да връча чек за 80 000 лева, за което извънредно доста благодаря на всички! Надявам се да помогнем на доста дами и да спасим животи “.

„ От името на целия екип желая да кажа, че Avon е един доста огромен другар на фондация „ Една от 8 “ и извънреден сътрудник. Много години към този момент работим дружно и мисля, че вършим доста добрини. Всъщност Avon е първият наш корпоративен донор, с което ни разреши да планираме, да разпростирам активността си, да мечтаем за всички тези неща, които можем да предлагаме не просто еднократно или спорадично, а непрестанно, планувано за пациентите и дамите с рак на гърдата в България. “ разяснява Нана Гладуиш, ръководител на фондация „ Една от 8 “.

От 2015 година програмата “Бъди до мен ", взаимен план на фондацията и козметичната компания, оказва помощ годишно на хиляди дами с диагноза рак на гърдата да продължат да се усещат пълноценни персони, макар провокациите по време и след лекуването. Наред с това програмата включва и предварителна защита посредством провеждането на безвъзмездни профилактични прегледи на млечна жлеза в по-малките градове на страната, където постоянно няма експерти и инсталация.

Повече за програмата споделя Нана Гладуиш: „ Най-сериозното предизвикателство пред дамите с диагнозата e да повярват, че тя не допуска наложително завършек на живота им. Помагаме им да се научат по какъв начин да подчинят заболяването на всекидневието си и да продължат напред. Друго предизвикателство е ограничението на обществените им контакти по време на лекуване, само че по тази причина го има Клубът на “Една от 8 ”, където дамите са част от общественост на сестри по орис и могат свободно да споделят и съпреживяват. Предизвикателство са и измененията във външния тип поради другите лечения, които минават. Често дамите се опасяват, че сътрудниците им към този момент няма да ги харесват, поради неналичието на коса, мигли, вежди, поради отстранените гърди. Целият комплекс от промени в всекидневието, в персоналния живот, в работния им проект са провокации, които би трябвало да се преодоляват по едно и също време. При всяка жена на напред във времето излиза една от тези паники и неудобства и по тази причина се стараем да ги поддържаме с самостоятелен метод, емпатия и на практика препоръки за справяне в разнообразни обстановки. Благодарение на „ Бъди до мен “, розовият кемпер на “Една от 8 ” пътува в цялата страна за осъществяване на безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата. Интересът е извънредно огромен, а с изключение на обзор, дамите получават и насоки какъв брой постоянно и каква профилактика би трябвало да вършат, и по какъв начин сами ежемесечно да ревизират гърдите си. “

Всеки може да поддържа розовата идея на Avon с поръчка на благотворителен артикул против рака на гърдата онлайн на avon.bg или посредством Представител. 100% от облагата се подарява.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР