Авиокомпания свали от борда на свой самолет тежко болно момче,

...
Авиокомпания свали от борда на свой самолет тежко болно момче,
Коментари Харесай

Свалиха от самолет 11-годишно болно дете, пътуващо за лечение в Германия

Авиокомпания смъкна от борда на собствен аероплан тежко болно момче, което трябваше да лети за Германия. 11-годишното дете беше изпратено във Федералната република от Фонда за лекуване на деца, заяви БТВ.
Полетът е бил през вчерашния ден сутринта. Преди него австрийската самолетна компания е поискала нужната здравна документи за момчето, в това число формуляри, попълнени от лекуващите лекари, че детето може да лети.

Всичко е било предоставено, билетите са били издадени, само че екипажът в София преценя, че положението не разрешава полет. Затова Фондът изпраща кола за спешна помощ, с която фамилията пътува към 18 часа до немската болница, където от през днешния ден лекуването стартира.

„ Вчера този човек рискува живота на детето, единствено това мога да кажа… Ние сме станали в 4 ч. да вървим на летището и до през днешния ден, до момента в който дойдем в Германия, детенцето е било под огромно напрежение”, разяснява бащата Павел Борисов.

От самолетната компания обявиха, че екипажът е задължен да обезпечи сигурността на пасажерите на борда и при положение, че има риск за здравето им, може да откаже транспорт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР