Авиокомпании от страната и чужбина планират ускорено възобновяване на международните

...
Авиокомпании от страната и чужбина планират ускорено възобновяване на международните
Коментари Харесай

Местни и чужди авиокомпании планират ускорено възобновяване на международните полети от и до Китай

Авиокомпании от страната и чужбина възнамеряват ускорено обновяване на интернационалните полети през октомври на фона на възходящото търсене и по-разхлабените ограничения, поради COVID-19.

Южнокитайските авиолинии (China Southern Airlines) оповестиха в петък, че считат да усилят интернационалните направления от 71 полета на седмица до 86 през октомври, с повече полети по направления като Гуанджоу-Джакарта и Далиен-Токио.

Маршрутът Гуанджоу-Дубай ще се усили до три двупосочни пътувания седмично от 27 октомври; маршрутът Гуанджоу-Банкок ще има едно отиване и връщане седмично от 24 октомври; а маршрутът Гуанджоу-Пном Пен ще бъде повишен до едно отиване и връщане на седмица от 18 октомври, се споделя в прессъобщение на компанията.

Хайнанските авиолинии (Hainan Airlines) ще обслужват по 10 интернационалните маршрута от 30 октомври, в това число полети от Пекин до Брюксел, Москва и Белград и от Чунцин до Рим и Мадрид. В същото време честотата на интернационалните полети Чунцин-Рим ще бъде увеличена до два пъти седмично.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР