Авиацията в днешно време предоставя възможно най-удобния шанс за транспорт,

...
Авиацията в днешно време предоставя възможно най-удобния шанс за транспорт,
Коментари Харесай

Как ковид мерките принудиха група англичани да щурмуват ферибот с велосипеди

Авиацията в днешно време дава допустимо най-удобния късмет за превоз, оправдавайки цената и времето, което се влага в полет. Единственият проблем е, че от време на време самолетите могат да се анулират, а това се е случвало на всеки един човек. Последната история обаче ще потвърди, че човек е кадърен на всичко, изключително откакто би трябвало да се прибере вкъщи, тъй като отпуската завършва.

Група британци вземат решение да отидат на отмора в Амстердам. Каквото се случва в Амстердам, остава в Амстердам и няма по какъв начин да задаваме спомагателни въпроси по тематиката. Когато идва време за прибиране, другарите се озовават на летището, с цел да схванат, че самолетът е анулиран. Самолетната компания обезпечава билети за трен, като същият ще пътува към 5-6 часа с къси почивки. Проблемът е, че най-хубавият вид да стигнат назад до Англия е посредством ферибота в Кале. Там обаче им декларират, че поради коронавирус ограниченията и обстоятелството, че би трябвало да съблюдават избрани правила, не се разрешава на пасажери да се качват пешком на борда.

Междувременно разпоредбите по никакъв метод не засягат велосипедисти. Единственият им вид е да стартират да търсят разгласи във всеки идващ град и да закупуват колела, с цел да могат да се приберат вкъщи. До колкото излиза наяве, туристите са чествали ергенско празненство, а през уикенда се чака и женитба. Отчаянието за велосипед е повече от огромно. При всяка последваща спирка, новите фенове на Ланс Армстронг стартират да купуват всяко едно колело, което открият, без значение от цвят, тип, модел и други.

В обезвереното търсене е почнало търсене даже и в обществените мрежи. На финалът групата съумява да открие 13 велосипеда и последният спортист намира място в една от колите, която също ще пътува за Англия. До тук всичко е добре, само че на идната спирка, личният състав във влака споделя, че качва хора единствено със сгъваеми колела и не се вършат изключения за никого. От Лил има една група, която търси таксита и заплаща сумата от 350 паунда на кола, с цел да се стигне до Кале.

И по този начин в ранното утро може да видите клип в обществените мрежи, където група англичани щормуват ферибота на колела, освен това с най-различни колела от шосейни, до типичен БМХ. Самото странствуване коства към 1540 евро за колела и още малко за такситата, които би трябвало да ги закарат. Резултатът от фрагментите демонстрира, че групата несъмнено е прекарала радостно, като мнозина настояват, че ще запазят своите колела за спомен, въпреки и същите да не са върхово осъществяване.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР