Ави Бенеди отново е в творчески подем. Певецът записва нов

...
Ави Бенеди отново е в творчески подем. Певецът записва нов
Коментари Харесай

Ави Бенеди и Ищар с нов дует: Искам феновете да говорят за музиката ми, а не за личния ми живот - това е привилегия на колегите, които не са интересни с творчеството си, казва певецът

Ави Бенеди още веднъж е в креативен напредък. Певецът записва нов дует със международната звезда Ищар.

Това не е първият план сред двамата музиканти, които с изключение на с изкуството са свързани и с положително другарство. През 2016г. Бенеди получи изключителната привилегия да бъде част от концерта на Ищар в България.

„ Все още не желая да разгадавам детайлности към плана ни с Ищар “, показа Ави Бенеди пред медията ни.

„ Ще кажа единствено, че песента не е на български и е предопределена за непознатия пазар. Разбира се, ще се върти и по родните радиа, малките екрани и музикални канали. Обичам да приказвам, когато нещата са факт. Предстоят ми много забавни задължения и в чужбина, още веднъж с имена от международната сцена. Когато станат факт ще разкрия и детайлностите .

Аз съм от изпълнителите, които не подвигат звук към себе си, в случай че няма какво да кажат.


Искам публиката да оцени гласа ми и музиката ми, а не, като огромна част от сътрудниците, които за минута популярност се развяват из жълтите уеб сайтове с евтини детайлности от персоналния си живот и спалнята. Това е привилегия за тези, които или не могат да пеят, или не са забавни с музиката си “, безапелационен е Ави.

Ави споделя, че с голямо удоволствие  би взел участие в шоуто „ Като две капки вода “.

„ За страдание българската аудитория ме познава най-вече като попфолк реализатор. Но гласът ми разрешава да пея във всички жанрове, рок поп, етно музика,  в това число и опера. Мисля, че има какво да дам на това шоу, а и предизвикателство ще бъде доста забавно за публиката “.

Ави Бенеди има забележителна кариера.

След триумфа на дуета „ Кой ще му каже “ с Емилия следват още планове с „ Пайнер “ и български реализатори, участия по света, основаване на песни за артисти от разнообразни точки на света – Ищар, Филип Киркоров, Индира Радич, Саша Матич. Колкото и необикновено да звучи, Ави Бенеди е основал ария и за рапзвездата Cardi B.

Песента „ Някой ден “, събрала израелския композитор и артист Ави Бенеди и една от емблемите на родната сцена – Етиен Леви, към този момент се учи в образователната стратегия за десети клас.

Едновременно с музиката, която прави Ави Бенеди се е заел и с нелеката задача да открива надарени младежи, да ги продуцира и приготви за огромната сцена в музикалната компания EMG Music, която сътвори.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР