Automobili Lamborghini разпространи подробности за първия си съвместен проект с LEGO

...
Automobili Lamborghini разпространи подробности за
първия си съвместен проект с LEGO
Коментари Харесай

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic

Automobili Lamborghini популяризира детайлности за първия си взаимен план с LEGO Technic- LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37.

Създаден в мащаб 1:8 и с 3696 детайла в комплекта, конструкторът LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 ще бъде разполагаем за закупуване от началото на следващата седмица на уеб страницата на , а от 1 август и в други магазини в международен мащаб.

В съединен вид, автомобилчето LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 е с дължина от 60 сантиметра, височина 13 сантиметра и ширина 25 сантиметра, и идва с функционираща осемстепенна предавателна кутия, V-образен, 12-цилиндров мотор, отварящи се порти и други.



Представеното през 2019 година Lamborghini Sian е оборудвано с новаторска хибридна задвижваща система с V-образен, 12-цилиндров мотор, компактен електромотор и иновативен суперкондензатор, с обща максималната мощност на която е 819 конски сили, което превръща колата в най-мощната и бърза в цялата история на марката.

, коeто е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от над 350 км/ч, ще бъде произведен в лимитирана серия от единствено 63 екземпляра, като всеки един от тях ще бъде персонализиран напълно спрямо предпочитанията на клиента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР