Audi доминираше на международните награди за двигател на годината в

...
Audi доминираше на международните награди за двигател на годината в
Коментари Харесай

Audi ще запази петцилиндровия турбо двигател

Audi доминираше на интернационалните награди за мотор на годината в класа от 2.0 до 2.5-литрови елементи за девет поредни години, преди да бъде надвит през 2019-та от четирицилиндровия опозитен 2,5-литров мотор на Porsche, захранващ Boxster S и Cayman S. В случай, че сте почитатели на петте цилиндъра да Audi, ще се радвате да чуете, че макар наклонността към по-малък размер, емблематичният мотор няма да бъде отстранен.

Притеснението идваше от там, че по-строгите регулации за обособяване на нездравословни излъчвания като идните Евро 7, ще принудят автоконцерна от Инголщат да убие 2,5-литровия петцилиндров елемент, с цел да го размени с по-малък 2,0-литров четирицилиндров, само че това няма да се случи в близкото бъдеще. Разкритието е направено от ръководещия шеф на Audi Sport Оливър Хофман в изявление за австралийското списание WhichCar.

Той добави с убеденост, че моторът ще бъде изцяло съгласуван с по-строгите регулации, с помощта на доста положителната идея, която неговата дивизия създава, за постигане на тези стандарти. Тези изказвания бяха доказани и от продуктовия управител на Audi Sport Анет Мьолхоф, която загатна, че 2.5-литровият мотор съставлява най-голямото преимущество на коли като RS3 и TT RS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР