Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

Времето: Годината си отива с положителни температури

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

През последното денонощие от тази година над по-голямата част от страната ще доминира облачно време, тук-там със слаби валежи от дъжд и сняг. Временно скъсване и понижение на облачността ще има денем тук-там в източните региони. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, а оптималните – сред 3° и 8°. В новогодишната нощ ще доминира облачно време и на обособени места ще прехвърча сняг. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и ще е слаб до сдържан. Температурите към среднощ ще са от минус 2° до 3°.

В планините ще е най-вече облачно със слаби валежи от сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 9°.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна, на обособени места със слаби валежи от дъжд. Ще е съвсем безшумно, само че по-късно денем ще се ориентира от север-североизток и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 5°-7°. Температурата на морската вода е към 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 31.12.2018 слънцето ще изгрее в 07:57 часа и ще залезе в 17:02 часа. Продължителност на деня 09:05 часа.

На 31.12.2018 луната ще изгрее в 02:10 часа и ще залезе в 13:35 часа. Осветеност на диска в 0h UT 33 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.

http://www.meteo.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР