Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.Днес

...
Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.Днес
Коментари Харесай

Вижте с какво време приключва работната седмица

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Днес ще доминира слънчево време. От запад облачността ще се усилва, ще е висока и междинна. След обяд на обособени места основно в Рило-Родопската област ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, след обяд в Източна България ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 22°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността от запад ще се усилва. В следобедните часове тук-там основно Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде най-вече 2 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 29 мин. и залязва в 18 ч. и 59 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 29 мин. Луната в София залязва в 15 ч. и 19 мин. и изгрява в 23 ч. и 46 мин. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР