Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ: Слаб вятър ще духа от юг. И над 2000 м температурите ще достигнат положителни стойности

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца. Облачността от нощта ще се раздра и ще е най-вече междинна и висока. Ще духа, първо, слаб до сдържан западен вятър. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в София - към 1°.

През деня ще доминира слънчево време. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб. Ще остане топло с оптимални температури сред 12° и 17°, в София - към 12°.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 7°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече междинна и висока. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са 13°-15°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
свързани новини9740на 03.01.2022
Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 5 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 7 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 43 мин. и залязва в 19 ч. и 1 мин. Фаза: два дни след новолуние.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР