Атмосферното налягане ще нараства, но ще остане под средните стойности

...
Атмосферното налягане ще нараства, но ще остане под средните стойности
Коментари Харесай

Облачно време с валежи от дъжд и намалена видимост

Атмосферното налягане ще нараства, само че ще остане под междинните стойности за месеца, по данни на. Днес вятърът ще духа от северозапад, в североизточните региони ще резервира посока от север-североизток, бърз и мощен, приносещ леден въздух.

Облачно време с превалявания от дъжд се чака, а на обособени места в утринните часове видимостта може да намалее. Преди обяд в североизточните региони могат да се образуват условия за поледици. С течение на деня със захлаждането в доста региони от Северна България и по високите котловинни полета в Западна България дъждът ще премине в сняг.

Към 14 часа температурите ще се движат от минус 2° в Североизточна България до 8°-9° тук-там в Южна България, в София ще бъде към 1°-2°.През нощта към вторник в съвсем цялата страна ще вали сняг и ще се образува снежен покрив. Ще духа северозападен вятър.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, а в Родопите под 1000-1200 метра - дъжд. Вятърът ще бъде слаб и сдържан, денонощните температури на височина от 1200 метра ще се движат към 2-3°, а на 2000 метра - към минус 3°.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР