Атлетико (Мадрид) си гарантира първото място в група Е група

...
Атлетико (Мадрид) си гарантира първото място в група Е група
Коментари Харесай

Атлетико - Лацио 2:0 в мач от Шампионската лига

Атлетико (Мадрид) си подсигурява първото място в група " Е " група на Шампионската лига. " Дюшекчиите " победиха Лацио с 2:0 в последния шести кръг преди елиминациите.

Тимът воден от Диего Симеоне поведе в резултата още в шестата минута, когато прецизен бе Антоан Гризман. Самуел Лино открадна топката от Матео Гендузи, навлезе в наказателното поле и върна към Гризман, който бе прецизен за 1:0.

В 14-ата минута Гендузи можеше да се реваншира за грешката си при гола на Атлети, само че стреля право в Ян Облак.

Чиро Имобиле бе покрай гола в 26-ата минута, когато овладя подаване от Луис Алберто, само че ударът му профуча на сантиметри от вратата.

В 38-ата минута Марио Ермосо се разписа във вратата на Проведел, само че откакто персонално преразгледа на ВАР монитора редовността на попадението съдията го анулира за засада.

Атлетико Мадрид стартира по-добре и втората част, като в 51-ата минута Самуел Лино с удар от воле вкара хубав гол и удвои преднината на мадридчани .

В 64-ата минута Фелипе Андерсон получи с тил към вратата, обърна се и стреля, само че Ян Облак внимаваше и улови. Пет минути по-късно Облак се оправи и с удар на някогашния състезател Жирона Валентин Кастеянос.

В 74-ата минута Проведел изпусна топката, откакто Мемфис Депай стреля от директен свободен удар, само че Алваро Мората пропиля опцията за трети гол, откакто от близко стреля около вратата.

Така отборът от Мадрид завоюва групата с 14 точки, до момента в който Лацио  остана втори с 10 извоювани точки и също продължава напред.
 Атлетико (Мадрид) победи Алмерия с 2:1
Атлетико (Мадрид) се върна на победния път

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР