Атлетико Мадрид направи изключително важна крачка в преследването си на

...
Атлетико Мадрид направи изключително важна крачка в преследването си на
Коментари Харесай

Атлетико и Реал решават спора за титлата в последния кръг

Атлетико Мадрид направи извънредно значима крачка в преследването си на купата и взе сложна победа като хазаин с 2:1 над Осасуна. Попаденията за спечелилите бяха дело на Ренан Лоди (82’) и Луис Суарес (88’), с цел да завърнат обрата след попадението на Анте Будимир (75’), който откри за гостите.

Отборът на Реал Мадрид записа сложна, само че значима победа с 1:0 при гостуването си на Атлетик Билбао в предпоследния 37-и кръг в Ла Лига. Така настоящият първенец на Испания резервира шансове да се пребори за нова купа в локалното състезание. Начо Фернандес (68`) отбеляза единственото попадение в мача, в чийто край Раул Гарсия от състава на баските беше изпъден с пряк червен картон. 

Барселона към този момент няма късмет за шампионски трофей в Ла Лига, откакто записа домакинско проваляне с 1:2 от Селта и кръг преди края се отдалечи на 7 точки от челото. След седмица Атлетико Мадрид и Реал Мадрид ще дефинират първенеца, защото през днешния ден реализираха триумфи, с което “рохибланкос ” резервират върха с 2 точки преднина пред съгражданите си. Каталунците пък към този момент рискуват да изгубят и третото място, тъй като четвъртият Севиля е на 2 пункта зад тях.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР