АТЛАНТА (AP) — Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис

...
АТЛАНТА (AP) — Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за решението на съдията, позволяващо на Фани Уилис да остане по делото на Тръмп за изборите в Джорджия

АТЛАНТА (AP) — Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис може да преследва Доналд Тръмп по обвинявания, че се е намесил в изборите в Джорджия през 2020 година в този момент, когато специфичен Прокурорът, с който тя имаше сантиментална връзка, се отдръпна от делото.

Но остава да се види дълготрайното влияние на изказванията за неучтивост, които разбуниха случая от седмици, като Тръмп и съдружниците му сигурно ще продължат да нападат легитимността на правосъдното гонене против някогашния президент и 18 други.

Съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи постанови в петък, че Уилис може да остане, в случай че специфичният прокурор Нейтън Уейд напусне. Това беше частична победа за Уилис, който юристите на отбраната упорстваха да бъде отстранена от делото за връзката й с Уейд.

Но съдията също смъмри Уилис за нейната „ голяма ” неточност в преценката и сложи под подозрение истинността на показанията на Уейд и нейните показания по отношение на момента на връзката им.

Това е изклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР