Аталанта победи Наполи с 3:2 и свали партенопеите от върха

...
Аталанта победи Наполи с 3:2 и свали партенопеите от върха
Коментари Харесай

"Наполи" сдаде върха след голово шоу с "Аталанта"

" Аталанта " победи " Наполи с 3:2 и смъкна " партенопеите " от върха в Серия " А ". За неаполитанците това бе първо домакинско проваляне от първите дни на януари, само че пък този резултат затвърди неуверената им форма от последните седмици. " Наполи " имаше единствено една победа в предходните си пет мача.

Избраниците на Джан Пиеро Гасперини не изневериха на атакуващия си жанр на игра. Още в 7-ата минута Руслан Малиновский със страховит удар с левия крайник откри резултата. " Наполи " отвърна с няколко по-сериозни пропуща, преди Пьотр Желински да възвърне равенството в края на първото полувреме.
Снимка: Reuters
С първата си офанзива след почивката домакините направиха поврат. Дрис Мертенс се озова самичък против вратаря на бергамаските и пусна топката около него за 2:1.

" Аталанта " не се отхвърли и продължи да нападна с всички сили. Така единствено в границите на пет минути сред 66-ата и 71-ата водачеството се смени и гостите поведоха с 3:2.

Първо централният бранител Мерих Демирал се озова на върха на офанзивата на отбора и приключи за 2:2, а малко след него Ремо Фройлер се подреди измежду голмайсторите.
Снимка: Reuters
След 16 изиграни кръга в Серия " А " преди всичко е " Милан " с 38 точки, " Интер " е втори с 37, следва " Наполи " с 36, а " Аталанта " има 34.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР