Атаката на Lucid Motors към парче от пазарната торта, засега самостоятелно

...
Атаката на Lucid Motors към парче от пазарната
торта, засега самостоятелно
Коментари Харесай

Lucid Air – анонс за “теслаубиец” от Щатите със суперлативи

Атаката на Lucid Motors към парче от пазарната торта, към този момент независимо притежание на Tesla, би трябвало да стартира през 2021 година Тогава новият първокласен автомобил на Lucid Motors – Air, трябва да бъде показан като първи модел на компанията на пазара. И пътят към този дебют към този момент е посипан с приказки за механически усъвършенствания и суперлативи.

Според производителя Lucid Air е най-модерният първокласен седан с шикозен дизайн, подсилен от потвърдена в състезания технология /?/. "С интериор от първокласен клас и външен тип на автомобил от междинен клас, Air е в състояние да реализира планиран обсег на EPA от над 800 километра и ускорение от 0 до 100 км / ч за по-малко от 2,5 секунди, " каза говорител на компанията.

Това е допустимо, съгласно него заради мощноста до 1080 к.с., архитектурата на пълно задвижване на всички колела с два мотора и потенциал от 113 кВтч на батерията, която съгласно Lucid Motors може да бъде заредена за рекордно малко време - за 480 километра пробег единствено за 20 минути.

Освен това Lucid Motors притегля с „ водещия в класа интериор и най-големия преден багажник “, със стъклени екрани в пилотската кабина в композиция с тактилни физически контроли, повече от 32 сензора, радар и ултразвук, която комбинация, съгласно компанията, е първият в света лидар с висока разделителна способност в електрическо превозно средство и със система от микролещи, съставена от хиляди светлинни канали, или, с други думи, „ най-модерната технология за осветяване в света “.

В Съединени американски щати ценовата листа стартира от под 80 000 долара за базовите версии с 620 к.с., които ще се оферират от 2022 година. Стартът е с Air Grand Touring и Air Dream Edition с 800 и 1080 к.с. през второто тримесечие на 2021 година за 139 000 и 169 000 долара. В Германия заинтригуваните от новия коли могат да резервират американската електричка в ограниченото издание на Dream Edition, като платят депозит от Щатски долар 1000 или Щатски долар 7500.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР