Атака срещу службите се крие зад твърденията за незаконно подслушване

...
Атака срещу службите се крие зад твърденията за незаконно подслушване
Коментари Харесай

Даниел Митов: Служебното правителство действа като предизборен щаб на Радев

Атака против службите се крие зад изказванията за нелегално подслушване на политици преди изборите на 4 април, а служебното държавно управление работи като избирателен щаб на президента. Това съобщи Даниел Митов на ексклузивен брифинг на ГЕРБ.



Според него „ Радев и Рашков не могат да простят на службите за разрушената съветска шпионска мрежа “. По неговите думи нашите служби са били изслушани в НАТО и са получили " доста висока оценка ".

Митов съпостави протичащото се с аферата " Костинброд " и прикани да бъдат разкрити всички документи и доказателства за такова подслушване, както и издадените от съда позволения за потребление на СРС, с цел да " стане ясна най-после истината ". Той попита и " какво общо има ръководителят на ДАР с подслушването и за какво желаят да го уволнят ".

„ Откъде идват тези изказвания за подслушване? Господин Атанас Атанасов за следващ път излиза с сходни изказвания. Аз тези неща съм ги гледал. Мине се не мине известно време, идват избори, господин Атанасов споделя, че някой е подслушван. Той е като старите циркови тюлени, които знаят няколко номера – да балансират топка на носа или да я бутат през обръч и единствено това вършат “, сподели Митов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР