Ася, питаш ме какви жени не харесвам. Много ме дразнят

...
Ася, питаш ме какви жени не харесвам. Много ме дразнят
Коментари Харесай

Пърси не харесва такива жени

Ася, питаш ме какви дами не одобрявам. Много ме нервират тези дами, които след първата среща ме намират във фейсбука, прибавят ме, отбелязват ме и пишат, че сме " обвързани ". Напоследък доста постоянно ми се случва това и ще се наложи да си разкарам профила скоро поради такива дами. Една такава постъпка, непосредствено ме кара да тичам надалече.

Също по този начин не одобрявам ревностните дами. В момента, в който ме попита с кого съм бил, къде съм ходил или още по-лошо - прави подиуми от ревнивост, всичко завършва.

Да не стартирам дори да описвам за тези завладяващи дами, които след една вечер дружно, вземат решение, че ще се оженим и ще си народим доста деца. Не може ли просто да се забавляваме, без постоянно да има въпроси - " и в този момент какво вършим ", " на какъв стадий е нашата връзка ", " какви са желанията ти към мен "...ужас! Това ме плаши ужасно доста и тичам още по-бързо и още по-надалече.

И не на последно място, не одобрявам " любителките на драмата ", както ги нарекох аз самият. Това напряко ме влудява - за какво не съм й дал отговор на sms-ите, за какво не съм й се обадил, за какво съм спал с друга жена...хиляди въпроси и драма, драма...Да съм обещавал, че няма да направя нещо такова? Не мисля.

Деница Петрова, питаш ме дали за уеб страницата ти би трябвало регистрация. Не, не ти е нужна. Спокойно можеш да се регистрираш обаче за една вечер с мен, стига да притежаваш посочените нагоре " качества " ;) 

Очаквам още въпроси, дами. С наслаждение ще ви отговоря на всичко, единствено ме попитайте ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР