Астронавтите на НАСА Кейл Линдгрен и Скот Кели се подготвят

...
Астронавтите на НАСА Кейл Линдгрен и Скот Кели се подготвят
Коментари Харесай

Двама астронавти излизат в открития космос утре!

Астронавтите на НАСА Кейл Линдгрен и Скот Кели се приготвят за два излаза в открития космос, които ще бъдат извършени на 28 октомври и 26-ти ноември, за поддръжка на “Международната галактическа станция ”.

Утрешният изход се чака да продължи почти шест часа и тридесет минути. Астронавтите ще конфигурират термозащитно покритие на Алфа магнитния спектрометър, упорит апарат, който учи тъмната материя. Освен това те ще смажат роботизираната ръка “Канадарм 2 ” и ще свържат кабели за нов отсек за съединяване, който ще бъде доставен по-късно.

Същевременно целият екип продължава да се занимава с научна активност на борда на “Международната галактическа станция ”. Тя се чака да усъвършенства живота на Земята, както и на астронавтите при по-нататъшни галактически експедиции.

Това бе обявено от НАСА.

Същевременно Русия оповестява, че новите галактически кораби от серията “Прогрес-МС ” са към този момент в подготвеност да поемат поддръжката на станцията, само че първото изстрелване ще бъде отсрочено с месец – не на 21-ви ноември, а на 21-ви декември.

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР