Астронавтът на НАСА Тери Въртс отговори на рапъра B.o.B. относно

...
Астронавтът на НАСА Тери Въртс отговори на рапъра B.o.B. относно
Коментари Харесай

Астронавтът Тери Въртс към рапъра B.o.B. : Мога да му спестя парите, Земята е обла.

Астронавтът на НАСА Тери Въртс отговори на рапъра B.o.B. по отношение на желанието му да прати неестествен сателит в космоса, с цел да снима особено формата на Земята.

“Бих могъл да спестя на B.o.B. много пари – Земята е заоблена. Летях към нея ”, написа астронавтът в туитър акаунта си.

Дискусията неотложно притегли вниманието на хората – както подкрепящи Тери Въртс, по този начин и скептични. Привърженикът на конспирацията Франсоа Бруър попита за какво на фотосите от лунните експедиции на НАСА не се виждат звезди.

“Опитайте това: излезте в най-тъмната нощ и снимайте с настройките от “Аполо ” от ISO 80,f/11,1/250. Колко звезди ще видите на фотографията? ”, отвърна Въртс.

Тери Въртс лети в космоса за пръв път през 2010 година на борда на американската совалка “Индевър ”. Мисията продължава 13 дни. На 23-ти ноември 2014 година лети още веднъж с съветски транспортен съд “Союз ТМА-15М ” и Тери Въртс престоява към шест месеца на борда на “Международната галактическа станция ”.

Прочетете още: Рапърът B.o.B. събира пари, с цел да изстреля сателит и да види дали Земята е плоска.

“Озирис-Рекс ” снима тази фотография на Земята броени часове след облитането й на 22-ри септември. Photo credit: NASA’s Goddard Space Flight Center/University of Arizona

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР