Астролозите са направили неприятна прогноза за представителите на няколко зодиакални

...
Астролозите са направили неприятна прогноза за представителите на няколко зодиакални
Коментари Харесай

Развод ми дай! 3 зодии късат синджира през септември

Астролозите са създали неприятна прогноза за представителите на няколко зодиакални знака през месец септември.

Според експертите 3 зодии ги чакат в действителност тежки дни в персонален проект, тъй като най-вероятно ще се разделят с половинката си, а женените могат да стигнат даже до бракоразвод.

В листата на астролозите влизат представителите на 3 зодии, към които специалистите естествено дават и няколко съвета и насоки.

Лъв

Лъвовете няма да могат да избегнат кавги и спорове с околните си. Единственото, което могат да създадат, е да помислят по какъв начин могат да излязат от обстановката, без съществени последици. Това ще зависи от техните реакции и решения. Звездите ви поучават да се въздържате и да се абстрахирате от обстановката.

Дева

Девите през този интервал ще срещнат доста недружелюбни хора. Има късмет да им се доверят и по-късно да съжалят. Съществува риск от повреждане на връзките с околните ви поради нелепост. Ще усещате, че рутината ви подлудява. Важно е да преминете през този сложен интервал.

Везни

Има голяма заплаха Везните да съсипят тотално живота си с импулсивни и неочаквани решения. Възможни са сривове, раздели и така нататък и те мъчно биха могли да бъдат избегнати. Везните ще бъдат настроени на вълна промени, те обаче не вещаят нищо добрo, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР