Астро-аспекти На 14 април Слънце в квадратура с Плутон -

...
Астро-аспекти На 14 април Слънце в квадратура с Плутон -
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 13 до 19 април

Астро-аспекти

На 14 април Слънце в площ с Плутон - интервал на неподходящи промени. Застрашена е репутацията на водачи, политици. В персонален проект се ускоряват половите потребности, провокира разрушителни усеща като ревнивост, експанзия.

На 15 април Слънце в площ с Юпитер - Силната демонстрация на страстите може да провокира разнообразни стълкновения. Снижение на креативните импулси, работоспособността е съвсем на нула. В този интервал елементарно се престъпват границите на закона, на откритите правила или на нравствеността.

На 18 април Меркурий в секстил с Венера- хармонично другарство

На 19 април Меркурий в секстил с Марс - През този интервал можете да почувствате прилив на сила, да се появят нови хрумвания, да намерите решения на проблемите, въпреки още да не е пристигнало времето за тяхното осъществяване.

На 19 април Слънцето минава в символ Телец

Луната ще се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби.

Благоприятни дати за подкастряне – 13, 14 и 17 април

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

15.04. 02:49 - 15.04. 10:38

17.04. 17:35 - 17.04. 21:31

Овен - Слънцето във вашия знак ви придава позитивна сила, която ще ви бъде от огромна изгода да се подготвите душевен и да се изправите пред делата си с нова вероятност. Стремете се да се наслаждавате и цените дребните неща. В идващите дни ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм. Сами ще се удивлявате на личния си капацитет и лекотата, с които ще управлявате обстановките. Взаимоотношенията ви излизат на напред във времето. Време е да обсъдите въпросите, които до момента сте замитали под килима.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете деликатни – 13, 14

Телец – Може да си мислите, че знаете накъде отивате, само че събитията могат да пренапишат проектите ви и да се изправите пред неизбежна смяна. Трансформацията едвам в този момент стартира да придобива форма, само че до момента в който трае, би трябвало да останете търпеливи. Думите ви не са в синхрон с вашите дейности, тъй че могат да слагат под въпрос тяхната меродавност. Идеите ви се трансформират толкоз бързо, колкото и настроението ви. С вежливост и усмивка може да стигнете по-надалеч, в сравнение с със разногласия и кавги.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете деликатни – 15, 16, 17

Близнаци –Отърсете се от всичко остаряло и проблематично. Намирате се в светлата страна на своя живот. Оставете настрани страховете си от връзките. Вярвайте и се доверявайте повече на себе си. Слушайте интуицията си, тя ще ви покаже вярната посока. Продължете да действате поредно и заслужено, показвайте възприятията си, няма от какво да се притеснявате. Откажете се от недоволствата си, простете на колегата си. Можете да получите сигурността и щастието, които желаете. Възможно е да осъществите ново забавно запознанство с допустимо сантиментално продължение.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете деликатни – 18, 19

Рак – Сърцето ви още веднъж ще бъде преизпълнено с обич и ще се насочите към нови начала и запознаства. Венера, планетата на любовта и хубостта пътува през вашия 12-ти дом на изцелението, завършването и освобождението. Във вас има мощно предпочитание за обич, само че все пак не можете изцяло да се разтворите във взаимоотношенията си. Може да се окаже, че посоката, която до момента сте смятали за добра, не е подобаваща. Самоанализът може да зададе нова посока. Решете в точния момент какво желаете да измененията, само че не чакайте прекомерно дълго, с цел да действате.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни – 13, 14

Лъв – На фона на планетната сила може да се чакат проблеми и усложнения в персоналните ви каузи. Напоследък се държахте малко егоистично, бяхте заети най-вече единствено със себе си. Не единствено в обществените ви връзки, само че и в тези с колегата ви може да стане малко с напрежение. Сега е вашият късмет да приведете в ред заплетения си любовен живот. Емоциите ви управляват вашите дейности освен по сърдечните въпроси, само че и в други области на живота ви. Не изключително сполучлив интервал за решение на финансови въпроси. Не е в този момент момента да внасяте промени в работата си.

Благоприятни дни – 13, 19

Бъдете деликатни – 15, 16, 17

Дева – Развитието на някои напрегнати обстановки през тази седмица, могат да слагат търпението ви на тестване. Би било целесъобразно да изчакате още малко преди да предприемете значими стъпки. В началото на интервала ще бъдете много дейни, само че след това ще има еволюционен спад в интензивността ви. Не се напрягайте, в случай че се почувствате неразположени. Някои хора могат да станат спънка пред осъществяване на дилемите ви. Дори незначителни събития могат да провокират непредвидени реакции от вас, които евентуално няма да можете да контролирате.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете деликатни – 18, 19

Везни – Вашата интензивност през седмицата значително ще зависи от настоящото ви въодушевление. Ще се редуват интервали ту на възторг, ту на безразличие, ту на старание, ту на леност. Повишената ви сензитивност по отношение на дисхармонията, която царува в близост ще ви бъде като стимулатор да започнете да въвеждате ред към себе си. Бъдете по-дръзки и смели. Намалете малко този забързан ритъм, в който сте поели. Лесно ще преодолеете някаква компликация. Ще получите поддръжка от хора, от които не сте очаквали. Обстоятелствата ви карат да мислите за бъдещето си, само че не бързайте с решенията.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете деликатни – 13, 14

Скорпион – Започвате седмицата изпълнени с вдъхновение и възторг. Нарастват провокациите за вас. Сега би трябвало да погледнете към по-далечни цели, да се опитате да надхвърлите старите неща. Събитията от предишното са депресиращи за вас и губят вашата сила в построяването на бъдещето ви. Акцентирайте единствено върху най-важното. Трябва да сте подготвени да действате с сръчност и дипломация, с цел да станат нещата по този начин, както ги желаете. Ако желаете промени, просто е въпрос на увереност. Вие сте в положение да намерите вярното решение.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете деликатни – 15, 16, 17

Стрелец – Време е да се заемете със дилемите и да решите нещата, които сте отлагали до момента. Използвайте това време, с цел да сложите в ред делата си. Не разчитайте прекалено много на поддръжка. Ще би трябвало да действате по системата “направи си сам”. Вашите екзистенциални терзания нямат добър резултат върху любовния ви живот. Разногласия може да зародят, в случай че очаквате повече от колегата си. Не бъдете прекомерно строги, в случай че е направил/а неточност. Внесете повече пристрастеност във връзката. Позитивната ви настройка ще основава към вас аура на притегателност, изключително за противоположния пол.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете деликатни – 18, 19

Козирог – Седмицата ще премине пламенно и без негативни последствия за душeвността ви. Малко или доста събитията ще се развиват хармонично. Ще се сблъскате уверено с някои обстановки и вашата вътрешна мощ няма да ви разреши да се обезкуражите. Проявете повече упоритост при реализиране на задачите си, оптимално концентрирайте напъните си върху определеното направление. Упорито защитавайте своите позиции. Периодът ще изисква от вас преразглеждане на виталните полезности, смяна на светогледа, умеене да се подчините на събитията и бързо реагиране на изменението на обкръжаващата конюнктура.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни – 13, 14

Водолей – Късмет чака тези, които към всяка обстановка подхождат креативен и остроумно. Ще работите с огромна самоотдаденост и ще се стараете да бъдете добросъвестни в работата си. Време е за коренно изменение на себе си и своя живот, превъзмогване на тестванията. Сатурн има грандиозни планове по отношение на вас и ще ви помогне да получите по-добър късмет. С нерешените проблеми най-сетне ще съумеете да се справите. Семейните представители на знака дано да отделят повече време на своя сътрудник и да не дават спомагателни аргументи за ревнивост. Добре ще бъде да се контролирате и да потискате егоизма си.

Благоприятни дни – 13, 19

Бъдете деликатни – 15, 16, 17

Риби – Понякога ще бъдете нерешителни и внимателни. От една страна може да се напише алегория за пропуснатите ви благоприятни условия, само че от друга - това време ще е еликсир за сърцето на феновете на постоянния живот. Не доверявайте тайните си на външни хора, по-скоро заемете позицията на наблюдаващ, с цел да не пропуснете нещо значимо. Ще съумеете да се справите с някои свои вътрешни несъгласия. Тези дни можете умерено да практикувате здравословен метод на живот, да опитате да се отървете от неприятните привички. Спокойно, щастието ще откри пътят към вас, просто не изпреварвайте събитията.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете деликатни – 18, 19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР