Астън Вила и Манчестър Юнайтед завършиха при равенство 2:2 в

...
Астън Вила и Манчестър Юнайтед завършиха при равенство 2:2 в
Коментари Харесай

Коутиньо се завърна в Англия и отне победата на Манчестър Юнайтед

Астън Вила и Манчестър Юнайтед приключиха при тъждество 2:2 в среща от 22-ия кръг на британската Висша лига.

На „ Вила Парк “ гостите, които бяха без Кристиано Роналдо и Хари Магуайър, започнаха по-активно дуела и поведоха още в 6-та минута, когато Бруно Фернандеш стреля от разстояние, топката тупна пред Емилиано Мартинес, който не съумя да я овладее и тя мина зад него за 1:0. Аржентинският пазач претендираше за засада на Единсон Кавани, който пречеше за идеалната видимост, само че такава нямаше и по този начин попадението закономерно бе зачетено.

„ Червените дяволи “ продължиха да бъдат по-добрият тим на терена и на няколко пъти сътвориха напрежение пред вратата на противника, само че без триумф. От другата страна, Емилиано Буендия стреля с глава след корнер, само че Давид де Хеа бе на място, с цел да отрази изстреля на аржентинеца. След почивката домакините заиграха по-уверено, само че инкасираха второ попадение, още веднъж дело на Фернандеш. Португалският национал не остави шансове на Мартинес с обмислен шут под напречната греда.

Юнайтед обаче се отдръпнаха, а в 68-та минута на терена се появи взетият чартърен от Барселона до края на сезона Филипе Коутиньо. Бразилецът не чака доста, като по-малко от 10 минути по-късно дебютира с асистенция към Джейкъб Рамзи, който понижи недостига на бирмингамци. Пет по-късно двамата още веднъж комбинираха, само че този път Коутиньо се трансформира в ролята на голмайстор, с цел да изравни резултата. До края не паднаха нови голове и по този начин двата отбора поделиха точките.
Юнайтед пропуснаха да се приближат до топ 4, като сега изостават на пет точки от четвъртия Уест Хем, който е с мач повече и в неделя приема Лийдс. Астън Вила е 13-и с 23 пункта. В идващите си мачове Вила гостуват на Евертън, до момента в който Юнайтед пътуват до столицата за аудиенция на Брентфорд в отсрочен мач.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР