Асимптоматичните хора са по-склонни да губят антитела бързо, отколкото тези,

...
Асимптоматичните хора са по-склонни да губят антитела бързо, отколкото тези,
Коментари Харесай

Изследване: Хората без сипмтоми за COVID-19 губят антитела по-бързо

Асимптоматичните хора са по-склонни да губят антитела бързо, в сравнение с тези, които са имали признаци на COVID-19 , демонстрира английско изследване от Imperial College London и Ipsos Mori, оповестява БГНЕС, базирайки се на „ Дойче Веле “. „ Все още не е известно дали антителата дават дейно равнище на имунитет или, ако този имунитет съществува, какъв брой дълго продължава “, прецизират те, заради което приканват хората да следват здравните рекомендации.
Генералният шеф на Световната здравна организация () Тедрос Адханом Гебреесус насочи апел „ да не сваляте гарда “, поради утежняването на обстановката с COVID-19 в Европа и Съединени американски щати. „ Не можем да свалим гарда, не можем да свалим гарда “, настоя Гебриесус по време на конференция, в която отбрани тезата, че „ когато водачите работят бързо, вирусът може да бъде спрян “.
 Без признаци, а с COVID-19 - аргументи Без признаци, а с COVID-19 - аргументи
Данните за COVID-19 включват притеснителна действителност: нямаме визия кой от нас популяризира заболяването. Около половината от неволнит...
Длъжностното лице добави, че " е рисково да се откажеш от контрола " върху пандемията по отношение на изказванията на шефа на кабинета на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който в неделя загатна, че ще се откажат от опитите за преодоляване на вируса и ще заложи на намирането на ваксина и лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР