Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-ЕНП, фейсбукОчаквано Нидерландия и Австрия не ни

...
Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-ЕНП, фейсбукОчаквано Нидерландия и Австрия не ни
Коментари Харесай

Г-н Рюте мълчи за огромните корупционни скандали в Нидерландия. Това е драстичен пример за двойни стандарти!

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-ЕНП, фейсбук

Очаквано Нидерландия и Австрия не ни пуснаха в Шенген. Очаквано, само че и извънредно неточно против България!

Но до момента в който в транс повтаряме под път и над път, както го правеше изцяло инцидентният ни министър председател Кирил Петков, че сме най-корумпираната страна в света, друго не може да се чака от неговия другар Марк Рюте, с който се хвалеше просто Киро!

Корупция, за голямо страдание, има на всички места.

Наскоро европейската прокуратура разкри най-голямата машинация с Данък добавена стойност в Европейски Съюз за 2,2 милиарда евро, като измежду разследваните страни е и Нидерландия!

Също в Нидерландия преди няколко дни на пристанището в Ротердам бяха хванати нидерландски митничари със съществени корупционни схеми за внасяне на опиати и пране на пари. Но господин Рюте за това мълчи, той вижда единствено надалеч от страната си.

Това е невропейско държание от негова страна, това е фрапантен образец за двойни стандарти!

Но с общителното подпомагане на държавните управления на Радев – и служебните, с некомпетентните най-много министри на вътрешните работи, и държавното управление на Промяната му, отпред с комичния министър председател Кирил Петков.

И до момента в който хвърляме тиня по страната ни в чужбина, до момента в който пишем резолюции по лична самодейност в Екологичен потенциал против България, е обикновено да чакаме и сходни решения.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР