Ащън Къчъри Мила Кунис се сблъскват с поредната негативна реакция,

...
Ащън Къчъри Мила Кунис се сблъскват с поредната негативна реакция,
Коментари Харесай

Обвиниха Ащън Къчър и Мила Кунис, че подкрепят осъден изнасилвач

Ащън Къчъри Мила Кунис се сблъскват с следващата отрицателна реакция, откакто изпратиха писма в поддръжка на сътрудника сиДани Мастерсънслед присъдата му за обезчестяване, оповестяват от Би Би Си.

Мастърсън беше наказан на 30 години до живот за изнасилванията на две дами.

Къчър и Кунис, които участваха с Мастърсън в " Шоуто на 70-те ", се извиниха, че са изпратили писмата в негова поддръжка.

Една от дамите, които се оповестиха против Мастерсън, съобщи, че видеото с извиненията е " необикновено обидно и нараняващо ".

Актрисата Кристина Ричи показа изказване в обществените мрежи, което мнозина изтълкуваха като коментар на писмата в поддръжка на Къчър и Кунис.

" Понякога хората, които сме обичали и на които сме се възхищавали, правят ужасни неща. Те може да не са създали тези неща на нас и да знаем единствено кои са били за нас, само че това не значи, че не са създали ужасни неща и да дискредитираш измъчваните е закононарушение ", показа звездата от " The Yellowjackets " в Instagram Stories.
" Ние поддържаме жертвите "
През уикенда Кътчър разгласява видеоклип в Instagram, в който споделя: " Наясно сме с болката, породена от присъщите писма, които написахме в поддръжка наДани Мастерсън.

" Преди няколко месеца фамилията на Дани се свърза с нас и ни помоли да напишем писма, които да показват индивида, който познавахме в продължение на 25 години, тъй че съдията да може да вземе това напълно под внимание във връзка с присъдата.

" Те бяха предопределени за съдията, който да ги прочете, а не да подкопават показанията на жертвите. Никога не бихме желали да създадем това и съжаляваме, акосе е случило ".

Кунис съобщи: " Ние поддържаме жертвите. Правили сме това в исторически проект посредством работата си и ще продължим да го вършим и в бъдеще... Писмата не са написани, с цел да слагат под въпрос легитимността на правосъдната система или валидността на решението на съдиите.

" Сърцето ни е обърнато към всеки един човек, който в миналото е бил жертва на полово посягане, полова корист или обезчестяване. "

Според осведомителната организация AP в писмото си от 27 юли, изпратено до съдията от Върховния съд на Лос Анджелис - Къчър разказва Мастерсън като човек, който се е отнасял към хората " с благовъзпитание, тъждество и благотворителност ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР