Аштън Къчър и Мила Кунис отново ни направиха свидетели на

...
Аштън Къчър и Мила Кунис отново ни направиха свидетели на
Коментари Харесай

Аштън Къчър и Мила Кунис - кой пръв е казал „обичам те“

Аштън Къчър и Мила Кунис още веднъж ни направиха очевидци на романтиката в връзките си.  

Актьорът показа в TikTok и Instagram тяхно видео, в което двамата се включват в известно предизвикателство на обществената мрежа.
 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
Какво съставлява самото предизвикателство? Забавна игра, в която двойките искрено би трябвало да дават отговор на разнообразни въпроси единствено със жестове и затворени очи. Къчър и Кунис откровено се забавляват до момента в който отговарят  на въпроси като:  " Кой е занимателният? " и „ Кой е по-разглезен? “.

 
               

От видеото излиза наяве, че Аштън пръв е споделил " Обичам те! ", а Кунис в никакъв случай не бърка и че всеки счита, че е " смешният " във връзката. Въпреки че той признава, че са малко закъснели с предизвикването, занимателното им видео си заслужава чакането. „ Баба и дядо се включиха в предизвикването с 3 месеца забавяне. Но това ни накара да се смеем “, написа той в изявленията.

Двамата неотдавна проведоха огромна акция за събиране на филантропична помощ за Украйна. А по-рано през август Къчър разкри, че преди две години е бил диагностициран с рядко автоимунно заболяване, което е увредило зрението, слуха и подвижността му, само че за благополучие към този момент е изцяло възобновен.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР