Асен Василев вероятно е човекът, когото Продължаваме промяната ще издигне

...
Асен Василев вероятно е човекът, когото Продължаваме промяната ще издигне
Коментари Харесай

"Промяната" щяла да издига Кокорчо отново за премиер, ако спечелят изборите

Асен Василев евентуално е индивидът, който " Продължаваме промяната " ще издигне за министър председател, в случай че завоюва изборите. Това стана ясно от изявление на Андрей Гюров - до неотдавна народен представител от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Гюров акцентира, че няма финално решение кой да бъде препоръчан за министър-председател, само че напомни, че при опита за осъществяване на третия мандат изборът на Политическа партия е бил точно Василев.

Той не отговори на въпрос какви ще са ходовете на партията, в случай че не тя, а ГЕРБ завоюва изборите. Според Гюров Политическа партия има мощна убеденост, че точно тя ще е победител.

Все още не е решено и дали " Промяната " ще се яви на вота дружно с " Демократична България " - нещо, за което Демократична България неведнъж прикани, само че Политическа партия не отговори. За регистрация на коалиция има период до 27 август.

Социология имаме, получихме нова информация, данните не са еднопосочни, сподели пред Нова тв тази заран Андрей Гюров по тематиката с обединението. По думите му съществуват периферии от двете страни на обединението, която може да бъде изгубена при явяване дружно.

Същевременно има и изгоди от едно евентуално обединяване, отчели социолозите в изследване, което Политическа партия е поръчала особено, с цел да реши дали да се яви независимо на изборите на 2 октомври или не.

За всички е ясно, че Политическа партия и Демократична България ще ръководят дружно в един предстоящ миг, уверен е Гюров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР