Аромат на канела, препечен хляб, пухкава питка, вкусна пуйка -

...
Аромат на канела, препечен хляб, пухкава питка, вкусна пуйка -
Коментари Харесай

Вкусни пълнежи за празнични сладки

Аромат на канела, изгорял самун, пухкава питка, вкусна пуйка - всички тези усети ни водят към празничните мигове със фамилията у дома. За доста хора празниците са точно събирането на фамилията към трапезата. А тя е цялостна с вкусотии като празнични сладки и какво ли още не. Затова взехме решение да ви предложим няколко хрумвания за вкусни пълнежи за празнични сладки, с които да впечатлите всички у дома.

С домакински крем

Може да извършите сладки, като преди този момент извършите домакински крем - като този, който вършиме за торта. Нищо комплицирано - би трябвало ви прясно мляко, яйца, захар и предпочитание да го извършите. А сладките ще станат доста вкусни и неустоими.

С маслен крем

 Вкусни пълнежи за празнични сладки Снимка: Албена Асенова

Може да заложите на друга добре позната класика - маслен крем. Той се прави с масло - по тази причина ѝ се споделя маслен. Затова ви би трябвало пакетче краве масло, яйца, чаша захар, само че съща по този начин и пудра захар. Така ще стане въздушен и бухнал.

Крем Маскарпоне

 Вкусни пълнежи за празнични сладки

Празничните сладки с крем Маскарпоне ще станат незабравими и след това цяла година всички, които са ги пробвали, ще приказват за тях. А и по този метод ще внесете италиански привкус на празника. За да извършите заряд за празнични сладки с Маскарпоне, ви би трябвало преди всичко Маскарпоне, само че и крема сирене, сметана и несъмнено - въображение да сътворите чудеса.

Крем за еклери

 Вкусни пълнежи за празнични сладки

Може да извършите еклери за празниците. За задачата ви трябват яйца, захар, масло, ванилова захар, мляко и брашно. Разбърквате дружно брашното и яйцата до приемане на еднородна примес, само че внимавайте да не извършите бучки, до момента в който ги бъркате. Ако не се чувствате уверени, може да употребявате миксер. Тогава сигурно кремът няма да има бучки. Стоплете млякото дружно със захарта, с цел да се разтопи и последователно прибавете млякото в сместа с брашното и разбърквайте интензивно новата примес. Получената примес поставете на муден огън, като не спирате да я разбърквате, до момента в който кремът за еклери се сгъсти.

С мармалад

 Вкусни пълнежи за празнични сладки

Това е друга класика, позната доста добре на нашите родители. Пълнежът с мармалад, който се употребява за всевъзможен тип сладки и кексове, е доста апетитен и елементарен, тъй като не е належащо да го приготвяте авансово, а просто би трябвало да го купите от магазина. Съвременния вид на мармалада е течният шоколад.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР