Арнолд Шварценегер беше по-добрата екшън звезда“, заяви открито Силвестър Сталоун

...
Арнолд Шварценегер беше по-добрата екшън звезда“, заяви открито Силвестър Сталоун
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун: Арнолд Шварценегер беше по-добрата екшън звезда

„ Арнолд Шварценегер беше по-добрата екшън звезда “, съобщи намерено Силвестър Сталоун при присъединяване си в документалния филм на първенеца по културизъм за Netflix.


Въпреки че при започване на кариерата си " откровено " се ненавиждаха, 76-годишната звезда от " Роки " разсъждава върху това, че той и 75-годишният артист от " Терминатор " са имали " разнообразни стилове на игра ".

" Той беше по-добър. Той просто имаше всички отговори ", сподели той за Шварценегер. " Той имаше тялото. Той имаше силата. Това беше неговият образ “.

Бащата на пет деца означи, че ожесточената конкуренция сред тях се е формирала, защото и двамата са се стремели да бъдат " най-хубавият екшън воин " на 80-те години.

„ Дотогава екшънът беше гонене с коли като " Френска връзка " и филм, в който всичко се свеждаше до разсъдък и клевети, до словесно бла-бла “, сподели Сталоун. " Всъщност разчиташ на тялото си, с цел да разкажеш историята. Диалогът не беше нужен. Видях в това опция, тъй като никой различен не се занимаваше с това..., с изключение на някакъв различен човек от Австрия, който нямаше потребност да споделя доста ", спомня си номинираният за " Оскар ".

И двамата се радват на процъфтяваща кариера като екшън звезди през 80-те години на предишния век, вследствие на което сред тях съществува яростно съревнование. Миналата година по време на изявление за " Шоуто на Джонатан Рос " Сталоун призна, че " известно време не са могли да устоят да бъдат дружно в една и съща вселена ".

Силвестър твърди, че Арнолд даже го е " подмамил " да се снима в „ боклукът “ от 1992 година, комедията „ Спри или майка ми ще стреля “. Той отвърна на удара с смешка към необятно порицавания филм на Арни от 1994 година " Близнаците ", като сподели: " Поне не съм бил бременен във филм, Арнолд. Квит сме “.

През последните десетилетия двамата откриха другарски връзки, като даже се снимаха дружно в два кино лентата за „ Непобедимите “ и във кино лентата от 2013 година „ Невъзможно бягство “.

През ноември той съобщи, че Шварценегер е " доста умен и обича да приказва метафизичен ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР