Армията не беше подготвена за този изключителен терористичен, убийствен акт.

...
Армията не беше подготвена за този изключителен терористичен, убийствен акт.
Коментари Харесай

Журналистка в Израел: Армията не беше подготвена за този убийствен терористичен акт

„ Армията не беше готова за този извънреден терористичен, смъртоносен акт. Бойните дейности са на единия фронт сега – Южен Израел, само че за жалост северната сцена също се нагрява и жителите са нащрек “. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви журналистката Весела Райчинова, която живее в израелския град Бат Ям.

„ Това, което се е случило е безусловно непростимо. Бойните дейности се водят в доста сериозен ред за разлика от първите няколко часа, в които армията не се яви – нещо, което възмущава хората “, добавя тя.

По думите ѝ общността в Израел към този момент е обединена и всички се стремят да оказват помощ на бойците.

„ Исках доста да стигна в един от пунктовете, в който обединеното израелско общество събира помощи за бойците, най-много хигиенични артикули, само че за жалост на съумях поради сирените и трябваше да се върна назад “, споделя Весела Райчинова.

По думите ѝ се знае за 130 отвлечени души.

„ Какво се случва с тях, можем да забележим единствено от видеата, които се популяризират от „ Хамас “. Коментира се нещо забавно във връзка с американската помощ. Те в действителност изпращат професионални екипи за справяне с рецесията с военнопленниците и по всяка възможност ще има опция да се спомага за разследваща информация “, уточни тя.

Сънародничката ни сподели, че остава в Израел, с цел да извършва своя дълг като публицист.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР