Армията, базирана на наборна военна служба, отговаря на нуждите на

...
Армията, базирана на наборна военна служба, отговаря на нуждите на
Коментари Харесай

Медведев: Нашата армия трябва да стане по-голяма

Армията, основана на наборна военна работа, дава отговор на потребностите на Русия, само че тя би трябвало да бъде по-голяма. Това декларира заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в изявление за съветски медии, в това число ТАСС, и консуматори на ВКонтакте.

" Според мен сега смесена войска, учредена както на наборна работа, по този начин и на контракт, е подобаваща за сполучливата отбрана на отечеството ни ", споделя Медведев, само че добавя - " Нашата войска би трябвало да стане по-голяма . " И декларира, че по този начин или другояче числеността е избрана на не по-малко от 1,5 млн. души .

Медведев съобщи, че  специфичната военна интервенция, както Кремъл назовава войната си в Украйна,  е оказала " най-значително въздействие " върху методите за образуване на съветските въоръжени сили, " тъй като силата на армията се ревизира по време на военни интервенции ".

Припомняме, че военният министър Сергей Шойгу излезе с проект, с който цели да усили числеността на армията до един милион и половина души сред 2023 и 2026 година, което е нарастване с 11% по отношение на оповестеното единствено преди няколко месеца. .
 Реформата в съветската войска - Москва се активизира за след войната в Украйна
Реформата в съветската войска - Москва се активизира за след войната в Украйна

Лондон: На Шойгу ще му е мъчно да събере 1.5 млн. бойци

Освен това в изявлението си Медведев декларира, че всеки, който е систематизиран като " задграничен сътрудник " в Русия , към този момент не би трябвало да има право да печели пари в самата страна. В бъдеще това би трябвало да бъде посочено непосредствено в законодателството.

Искането на Медведев би означавало и спомагателна възбрана за издание за критиците на Кремъл в Русия . В изявлението си Медведев с отвращение дава образец, " който напусна, проклинайки страната, специфичната военна интервенция и въоръжените сили ", само че все пак книгите му към момента били налични и

за " задграничните сътрудници " служи за заклеймяване на хора, медии и неправителствени организации в Русия, които, а след началото на войната против Украйна през 2022 година черният лист доста набъбна . В момента в черния лист на съветското Министерство на правораздаването попадат над 160 организации и над 250 лица.
 Медведев: Руските войски ще стигнат до Киев и Лвов, в случай че би трябвало
Медведев: Руските войски ще стигнат до Киев и Лвов, в случай че би трябвало

Съюзникът на Путин пита украинците желаят ли да отворят кутията на Пандора

В последните няколко дни Дмитрий Медведев е извънредно деен всекидневно изказвайки се пред съветски медии и публикувайки позициите си в обществените мрежи. На талази тази интензивност се демонстрира от началото на войната на Русия в Украйна през февруари 2022 година, откакто в продължение на две години някогашният министър председател и президент беше оставен в коридорите на Кремъл

Последно Медведев разяснява: 

 

.
 Путин заприказва за разпад на Русия и очистване на съветския народ
Путин заприказва за разпад на Русия и очистване на съветския народ

Имало проекти, написани на хартия - от кого остава неразбираемо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР