Арменският министър-председател Никол Пашинян и президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп

...
Арменският министър-председател Никол Пашинян и президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп
Коментари Харесай

Турският президент и арменският премиер обсъдиха прилагането на споразумението за отваряне на сухопътната им граница за граждани на трети страни

Арменският министър-председател Никол Пашинян и президентът на Турция Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва разискаха използването на съглашението за отваряне на сухопътната им граница за жители на трети страни в телефонен диалог през днешния ден, съобщи Общественото радио на Армения.

Пашинян честити на президента на Турция започващия през днешния ден Курбан байрам, а Ердоган на собствен ред поздрави арменския министър-председател за идния Вартавар, празника Преображение Господне.

Лидерите разискаха процеса на нормализиране на двустранните връзки сред двете страни. В този подтекст бе разискван процесът на осъществяване на съглашението за отваряне на сухопътната граница за притежателите на дипломатически паспорти и жителите на трети страни, означи радиото, представено от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР