Arkana е първият автомобил на Renault, въплътил в себе си

...
Arkana е първият автомобил на Renault, въплътил в себе си
Коментари Харесай

Ясни са цените на новото Renault Arkana за България

Arkana е първият автомобил на Renault, въплътил в себе си неотдавна оповестената тактика „ Нова вълна “. Автомобилът е хибриден в няколко връзки - във връзка с жанр, предопределение и мотор.

Лансирането на Arkana в Европа е методът на Renault да показа нещо друго на пазара. Първият всеобщ производител, предлагащ SUV модел със състезателен дизайн, купе, до момента непокътнато за премиум марките.

Новата линия идеално се вписва в останалата част от гамата на Renault (Megane, Kadjar и Scenic) и ще бъде основен състезател на SUV пазара, отбелязващ забележителен напредък в международен мащаб.

С Arkana, Renault стартира модел със мощна хибридна еднаквост, както във връзка с жанр, по този начин във връзка с мотор. Високата позиция на водача, комбинирана с обилно място за пасажери и багаж, събрани в състезателен дизайн, потвърждава, че това SUV е и практично, и стилно

Със своя клиренс от 200 мм Arkana е в действителност SUV. Моделът е екипиран с предни и задни защитни брони и протектори на арките на колелата, като в това време покривът и прозорците образуват необятна извивка, която се спуска към задната врата, придавайки на автомобила доста по-спортен външен тип, сходно на други купе коли.

В интериора ергономичният дизайн на Arkana е емфатичен от доста място за предпазване, като новото Renault Arkana е по-просторно от всички други купе модели, изключително в задната част, където пасажерите имат 211 мм пространство за краката, което прави модела най-хубавия в своята категория.

По отношение на багажното поделение, новото Renault Arkana разполага с обилно такова с съдържимост 513 л (480 л за версия E-TECH Hybrid) и двоен под, който може да се инсталира или смъква съгласно условията на притежателя.

Renault Arkana се предлага с E-TECH хибриден мотор с мощ 145 к.с. и с 12V микрохибридизирани бензинови мотори TCe 140 и 160. Хибридният мотор е еднакъв с този, който се предлага за Clio E-TECH Hybrid.

Микрохибридните мотори са основани на 4-цилиндровия 1,3-литров бензинов мотор с непосредствено впръскване. Микрохибридните благоприятни условия се реализират посредством прибавяне на система стартер-алтернатор, съчетана с 12V литиево-йонна батерия.

Тази технология спомага за понижаване на разхода на гориво с 8%, както и на CO2 излъчванията, като в същото време обезпечава по-добър комфорт при шофиране. Сега Arkana се предлага и в равнище на съоръжение „ R.S. Line” с етикет „ Renault Sport “, за да се задоволи интереса на клиентите, които търсят състезателен и открояващ се автомобил.

Новото Renault Arkana се предлага в 7 екстериорни цвята: ледниковобял, бял " Юнивърс ", черен, сив, Син " Занзибар ", огненочервен и оранжев " Валенсия " (запазен за версията R.S. Line). Опционалният черен покрив спомага за динамичната визия на модела. Автомобилът се предлага с избор от 3 модела 17- или 18-инчови джанти. Ето и цените му за България.
 Ясни са цените на новото Renault Arkana за България

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР