Аржентинският национал Лаутаро Мартинес е щастлив, че помогна за класирането

...
Аржентинският национал Лаутаро Мартинес е щастлив, че помогна за класирането
Коментари Харесай

Лаутаро: Сблъсъкът с Милан ще е специален

Аржентинският национал Лаутаро Мартинес е благополучен, че оказа помощ за класирането на Интер на полуфиналите в Шампионската лига. Интер ще се изправи против градския си съперник Милан в борба за постигане до финала в конкуренцията, а Мартинес съобщи: " Това е специфичен мач. "

Аржентинецът вкара гол и асистира за още едно от попаденията за Интер при тъждество 3:3 против Бенфика в реванша от четвъртфиналите, а италианският гранд продължи напред с общото 5:3.

" Много съм благополучен и горделив да представям този прелестен клуб. Щастлив съм за фамилията си и адресирам огромна прегръдка за брат ми, който контузи коляното си, тъй че това е за него ", разяснява Лаутаро Мартинес пред Amazon Prime Video Italia.

Мартинес не бе съумял да се разпише в последните си девет мача, тъй че остана удовлетворен, че прекъсна отрицателната серия. " Има и такива моменти във футбола, от време на време топката влиза във вратата, а различен път - не ", сподели футболистът на Интер.

" Сблъсъкът с Милан е доста специфичен. Знаем какво значи да играем дерби в полуфиналите на Шампионската лига. Но първо би трябвало да се реваншираме в Серия А и по-късно ще мислим за Шампионската лига ", добави Лаутаро Мартинес.

" Винаги играя, с цел да спечелвам. Вече сме на полуфиналите и това е една реализирана цел. След доста години клубът заслужава да бъде тук ", сподели още аржентинският национал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР