Аржентинската звезда на Барселона Хавиер Масчерано откровено призна, че вече

...
Аржентинската звезда на Барселона Хавиер Масчерано откровено призна, че вече
Коментари Харесай

Масчерано призна: Времето ми в Барселона приключва

Аржентинската звезда на Барселона Хавиер Масчерано искрено призна, че към този момент вижда края на престоя си в клуба. Макар и привързан с каталунците до 2019 година, той счита, че всичко ще завърши по-рано.

Ветеранът, който в края на сегашния сезон ще навърши 34 години, към този момент все по-рядко стартира мачовете като титуляр и очевидно чака да се стигне до скорошна разлъка. На всичко от горната страна, той резервира най-топли усеща към клуба.

Барса загуби защитник за месец

"Мисля, че времето ми тук изтича. Нормално е, че след толкоз доста време в този тим, към този момент няма какво повече да реализира с него. Но не си мислете, че го споделям с горчилка, в противен случай. Тук изкарах най-хубавите години от кариерата си и в никакъв случай няма да ги не помни. "

Масчерано: Искам да се върна в Ривър Плейт

"Аз съм от тези хора, които считат, че е най-важно да избереш точния миг за раздялата. Бих желал и с престоя ми в Барса да е по този начин, само че въпреки всичко не всичко зависи единствено от мен. Но желая да се случи тъкмо по този начин, с цел да не останат неприятни усеща сред нас. "

"Когато си тръгвах от Ливърпул, моментът не беше прецизен. Все още като отида там, ще има нещо отровно в атмосферата сред нас. Не желая да се случват такива неща с мен и Барса ", съобщи аржентинецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР