Аржентинската футболна легенда и сега треньор на Ал-Духайл, Ернан Креспо

...
Аржентинската футболна легенда и сега треньор на Ал-Духайл, Ернан Креспо
Коментари Харесай

Креспо: Интер ще спечели титлата в Серия А

Аржентинската футболна легенда и в този момент треньор на Ал-Духайл, Ернан Креспо е играл за Милан и Интер в кариерата си, тъй че може би не е изненадващо, че той съобщи, кои два тима съгласно него ще се борят за купата в Италия.

Креспо дойде в Интер през 2002 година и беше продаден на Челси година по-късно, с цел да играе чартърен в Милан през 2004/05 година, преди да се върне в Интер от 2006 до 2009 година Двата клуба от Милано този сезон имат съвършен старт в шампионата и след интернационалните мачове се срещат в " Дерби каузи Мадонина ".

" Мисля, че Интер е крачка пред останалите. Те имат необятен и конкурентен състав, с хора на всяка позиция, а Лаутаро Мартинес е свръхестествен нападател, който става все по-добър с всеки минал сезон. Симоне Индзаги не можеше да си пожелае по-добър тим.

Всички останали клубове имат проблеми, които би трябвало да преодолеят, тъй че Интер има преимущество. Милан ще бъде най-сериозният претендент в борбата за Скудетото, до момента в който чакам Наполи да се затрудни след последния страховит сезон ", споделя Креспо в изявление за " La Gazeta dello Sport ".
 Кошмар за Милан преди градското дерби с Интер
Кошмар за Милан преди градското дерби с Интер

Жиру се контузи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР