Аржентинската футболна легенда Диего Марадона напусна болницата в сряда осем

...
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона напусна болницата в сряда осем
Коментари Харесай

Марадона беше изписан от болницата

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона напусна болничното заведение в сряда осем дни след в мозъка.
Той не пожела да приказва пред публицистите и конвоя от последователи, събрали се пред лечебното заведение с защитни маски, откакто напусна клиника „ Оливос “ в Буенос Айрес с кола за спешна помощ, малко откакто лекарят му Леополдо Луке показа пред медиите, че той може да се прибере в дома си.
 Оперират незабавно Диего Марадона Оперират незабавно Диего Марадона
Световният първенец от 1986 Диего Марадона ще бъде подложен на интервенция за премахване на субдурален хематом от мозъка, оповестиха светов...
По-рано Луке разгласява фотография в Инстаграм, на която прегръща 60-годишната легенда, която бе с превръзка на главата. Очаква се Марадона да продължи рехабилитацията си в Тигре – на 30 км северно от Буенос Айрес, покрай дома на щерка си Джанина.
„ Диего мина през може би най-трудния интервал в живота си. Това, от което се нуждае в този момент, е единодушие на фамилията и това да бъде заобиколен от медицински експерти. С лекарите и фамилията си Диего ще бъде това, което би трябвало да бъде – благополучен “, сподели авдокатът му Матиас Морла. Не за първи път Марадона има проблеми със здравето.
Той бе на няколко пъти в лечебни заведения в предишното, основно поради екстравагантния си метод на живот, включващ опиати и алкохол. Марадона, дружно с бразилската легенда Пеле, който навърши 80 години предишния месец, е считан за един от най-великите футболисти на всички времена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР