Арии и дуети, посветени на любовта и страховете, ще могат

...
Арии и дуети, посветени на любовта и страховете, ще могат
Коментари Харесай

Във Виена три българки изнасят концерт с арии и дуети, посветени на любовта и страховете



Арии и дуети, отдадени на любовта и страховете, ще могат да чуят всички присъстващи на концерта на три българки, който ще се организира на 31 март от 19.00 часа в музея на регион Йозефщадт във Виена .

Входът е свободен . Всеки искащ може да остави подаяние съгласно опциите си.

" Много сме щастливи и разчувствани от тази опция да можем да излезем още веднъж пред аудитория, да развълнуваме хората , които несъмнено имат интерес и блян по това още веднъж да са в концертната зала и да чуят забавна музика ". Това показа в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " мецосопраното Христина Лазарова :

" В концерта вземат участие още моята колежка Мирела Александрова, която е сопрано . Тя е приключила Музикалната академия в България, по-късно е специализирала магистратура във Виенската консерватория по музика. В концерта взе участие и нашата пианистка Александрина Димитрова, която сега специализира при Наташа Велкович в Музикалния университет във Виена . Използвам опцията да я похваля и да споделя с всички какъв брой доста се радваме и се гордеем с нея, тъй като този уикенд тя беше на 26-ия Международен конкурс за млади пианисти в Сърбия и се върна с първа премия. Между нашите подготовки за концерта и научаването на всичкия репертоал тя съумя да приготви фантастично нейния репертоал и да завоюва първа премия ".

Цялото изявление с Христина Лазарова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР