> Архивна снимкаПо същото дело Специализираният наказателен съд постанови Задържане

...
> Архивна снимкаПо същото дело Специализираният наказателен съд постанови Задържане
Коментари Харесай

Обвинения към четвърти по делото срещу Миню Стайков!

> Архивна фотография
По същото дело Специализираният углавен съд постанови " Задържане под стража “ на предприемача Миню Стайков и още две лица.

Четвъртият обвинен е обвързван с производството на цигари в незаконната фабрика в Карнобат и продажбата им на черния пазар. По време на интервенцията по обезвреждане на групата той не бе открит и бе разгласен за общодържавно търсене. На 11 септември 2018 година е арестуван до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои в Специализирания углавен съд да бъде импортирано искане за налагане на най-строгата мярка за неотклонение и за него.

В рамките на продължаващото следствие по досъдебното произвеждане на 11 септември 2018 година бяха осъществени нови претърсвания и изземвания в Карнобат.  Намерени и конфискувани са близо 130 000 лв. в брой, за които има доказателства, че са съхранявани от компанията " Разузнавателна служба на Великобритания индъсрис “, обвързвана с предприемача Миню Стайков.

Установява се произходът на парите и дали са добити посредством незаконна активност, в това число тази, за която е формирано досъдебното произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР