Архитектите от Molos Group са проектирали уникален интериор – той

...
Архитектите от Molos Group са проектирали уникален интериор – той
Коментари Харесай

Това ли е най-хубавият салон за красота?

Архитектите от Molos Group са проектирали неповторим интериор – той е на новия салон за, наименуван „ Ангел “, и се намира в Прищина, Косово. Дизайнерите са оформили „ ангелския “ образ на, наблягайки контраста сред солидния недодялан камък и леките железни структури, стъклените загради и елегантните лампи. Авторите на плана са построили същински спектакъл на сенките и акцентите, който се основава от лъскави и полупрозрачни материали, светлинни съоръжения, решетъчни и мрежести панели.

Фасадата на салона притегля вниманието с повърхността си от дребни стъклени блокове, оттатък които се вижда приемната зона, в пепелно розово. Рецепцията, където се посрещат клиентите, е направена от каменен блок и дъска от плевня – над нея архитектите са окачили за контрастност лампи, наподобяващи големи. Двуетажното пространство на залата е украсено с апаратура от златисти пера, която хвърля причудливи сенки. Най-масивният и гръмък детайл тук е ръчно направеният диван с основа от недопечен камък и седалки, направени от транспарантна пластмаса.



По стълбите, украсени с бели решетъчни загради, можете да се изкачите на втория и третия етаж на салона. Пастелният розов цвят си съседства тук с деликатното покритие, подовете от естествено дърво и свежестта на стайните растения. Зоната за и педикюр е отделена с кадифени пердета и стъклена бариера, съединена от 4000 празни шишенца лак. Интересен акцент са и първокласните раковини за стъпалата, издълбани в каменни блокове.

Фризьорският салон е ситуиран под висок двускатен с тавански прозорци, които заливат пространството с естествена светлина. Той е облекчен от ажурните железни капаци, наподобяващи огромни заоблени пера. Асиметричните огледала във на крила са инсталирани върху неравни каменни основи и оборудвани с розови железни чекмеджета. Една от преградите архитектите са изработили от няколко десетки фризьорски ножици. След клиентите на салона могат да се изкачат по мрежестото бяло стълбище чак до покрива, където има платформа със светли пердета и изложба, обгърната в зеленина.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР