Арестуваха опасния престъпник Христо Попов – Боба, който от години

...
Арестуваха опасния престъпник Христо Попов – Боба, който от години
Коментари Харесай

Брутален изнасилвач сее страх и ужас в бургаско село

Арестуваха рисковия нарушител Христо Попов – Боба, който от години сее боязън и смут в бургаското село Маринка. Рецидивистът не стопира да тормози локалните с всевъзможни издевателства, оповестява „ Флагман “.

Христо Боба е някогашен пандизчия, лежал за зверско обезчестяване. Той е добре прочут на полицията в редица брутални прояви и набези.

В момента даже е в интервал на пробация, откакто провокира същински екшън в ж. к. „ Меден рудник “, не спря на полицейско предписание и потроши няколко автомобила.

Последното безчовечие на Боба е осъществено през вчерашния ден против 64-годишен тежко болен човек от селото, против който буен – крещял му в изблик на гняв, заплашвал, псувал го и размахвал междинни пръсти от прозореца на автомобил.

„ Това момче има проблеми с опиатите и алкохола, всеки ден е с нова изцепка, най-после някой ще пострада съществено. Местните ги е боязън от него, тъй като го задържат за малко и след това отново го пускат.

Никой не смее да подаде сигнал, няма обикновено правораздаване за този урод.

Той доста добре знае, че за дребни хулигански прояви не могат да го задържат, когато няма очевидци, по тази причина атакува беззащитни хора – възрастни, заболели и дами “, сподели локален гражданин, който нееднократно е бил обект на нахлуване от Боба.

Хората от Маринка изброиха единствено някои от последните изцепки на Христо, имало и още доста.

В изблик на гняв Боба насякъл с секира павилион за странджанки в центъра на Маринка, откакто схванал, че собственичката свидетелствала против него в процеса за изнасиленото момиче.

Пак неотдавна натрошил стъклата на автомобила на младо момиче. Нападнал и възрастен човек от селото, ритал го и го блъскал, упреквал го в политически пристрастия.

След това се прицелил в различен – изскочил му с секира отсреща и го заплашвал. Преди дни дружно с различен криминоген, с който постоянно са забелязвани дружно, разкрили пукотевица измежду бял ден по къщата на локален човек, безусловно натрошили всичките прозорци с въздушна пушка.

През зимата компания от няколко приятели с престъпно минало, отпред с Боба, затворили с камъни и дървета интернационалния път за Турция, който минава през Маринка.

Преди два дни Боба посочил и обществено същинското си лице, откакто вилнял пийнал и по думите на локалните – несъответстващ поради използването на дрога, почнал да троши чинии и чаши в пицарията в селото и нямало метод да бъде обуздан.

Освен цялата последователност, която разкриха, локалните оповестяват и за това, че Боба непрестанно сее закани в обществените мрежи към хора, които набелязва.

„ Живеем в боязън, не устояваме на издевателството на един нарушител, няма ли кой да го спре, няма ли полиция, няма ли прокуратура, няма ли съд “, питат жителите на село Маринка, които са вдигнали ръце от непрекъснатите изцепки на Христо Попов – Боба.

След като нападнатият през вчерашния ден локален гражданин е подал тъжба в полицията, рецидивистът е арестуван.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР