Apple винаги са обичали да инвестират умопомрачителни количества пари в

...
Apple винаги са обичали да инвестират умопомрачителни количества пари в
Коментари Харесай

Apple създаде шедьовър в центъра на Милано

Apple постоянно са обичали да влагат умопомрачителни количества пари в дизайна и проектирането на магазините си. Самата централа на компанията в Калифорния съставлява голям овал, наподобяващ галактически транспортен съд, най-вече построен от стъкло, и разчитащ напълно на възобновими източници на сила.

Тази седмица софтуерният колос отвори следващия си офис, който не просто наподобява футуристично, само че съставлява извънредно грациозен микс сред история, минимализъм и безукорен съвременен дизайн.

Новият Apple Store се намира в сърцето на Милано и заема известна част от Plazza della Liberta.

 Снимка 370557

Фасадата на магазина е сложна за изложение. Над входа се издига голям стъклен куб, който е украсен с ефектни фонтани, а солидната структура е построена от камъни от типа Beola Grigia, с които се виждат във фасадите на доста от зданията в града.

Стълбите, започващи от входа и минаващи под водната арка, водят към пространно подземие, където можем да си поиграем с продуктите на компанията.

 Снимка 370559

Също толкоз впечатляващо е и пространството към стъклената структура, което съставлява скромен амфитеатър. Намерението на компанията е да употребява това пространство за публични събития и уъркшопи, каквито провежда и в други свои магазини.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР