Apple планира тотално да изостави iPhone в рамките на следващите

...
Apple планира тотално да изостави iPhone в рамките на следващите
Коментари Харесай

Изхвърляме iPhone до 10 години - eто с какво ще го заменим

Apple възнамерява тотално да изостави iPhone в границите на идващите 10 години, написа 9To5Mac, базирайки се на информация, идваща от уважавания финансов и софтуерен анализатор Мин-Чи Куо.

Компанията, която започва ерата на смарт телефоните, в този момент следва да ни вкара в нова такава, обуславяна от AR/VR технологиите. Плановете на компанията са да продаде най-малко един милиард AR/VR устройства в идващите 10 години - колкото е приблизителният брой на актуалните дейни консуматори на iPhone.

За желанията на Apple да предложи на почитателите си AR/VR очила, също толкоз неповторими и атрактивни, колкото бе iPhone при появяването си през 2007 година, чуваме от много време.
свързани новини6810на 09.12.2020
Според данни на Куо компанията ще покаже подобен артикул още следващата година, само че не е ясно какво тъкмо ще съставлява той и дали ще можем да си го купим в близко бъдеще.

По всичко проличава, че бъдещето на технологиите се измества от компютрите и смарт телефоните и минава към виртуалната и смесената действителност, като неотдавна Марк Зукърбърг разкри грандиозните си проекти в тази сфера и преименува компанията си на Meta.

Куо твърди, че очилата на Apple ще са оборудвани с процесор, сходен на тези, които виждаме в преносимите компютри и компютрите на компанията.

Идеята е, че всичко, което все още вършим през телефон или компютър, а и повече, ще може да се случва във VR/AR среда, която ще обезпечава още по-богато и задълбочено прекарване.

Пред нас са забавни години, а някои към този момент си задават и въпроса дали естествената физическа действителност няма да изгуби смисъла си и да се трансформира в прост и отегчителен детайл от съществуването ни, написа " Марица ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР