Апокалиптичният пожар, който на 3 май изпепели стока на веригата

...
Апокалиптичният пожар, който на 3 май изпепели стока на веригата
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Пожарът за 4 млн. лева в "Аванти" - зловещо предупреждение към бизнесдамата Попова!

Апокалиптичният пожар, който на 3 май изпепели стока на веригата " Аванти " за 4 милиона лв., е имал за цел да изпрати мафиотско обръщение към собственичката Таня Попова. Това разкриха пред БЛИЦ проверяващи.

За първи път БЛИЦ изважда на показ и друго събитие. Пожарът е бил разпален от три разнообразни елементи на складовете и е трябвало да трансформира всички налични артикули, съхраняващи се там, в пепел.

Своеобразният жълт картон към Попова, е вдигнат най-вероятно от нейни съперници, които са приели с принуда събитието, че компанията й просперира и заема все по-солиден пазарен дял.

Самата Попова не може да се помири с обстоятелството, че застраховката може да покрие едвам половината от вредите.

Освен стотици каси с алкохол, кашони с шоколади и кафе, пламъците са погълнали и копие на Панагюрското богатство и голям брой златни монети, които са се съхранявали в една от стаите, наоколо до складовете.

Бизнесдамата, обаче напълно не е сломена от случилото се, разкриха пред БЛИЦ нейни другари.

" Таня Попова е доста напориста жена и към този момент се съвзема от първичния потрес. Със сигурност нейната сила ще й помогне да излезе от неприятната обстановка и материалните загуби ", безапелационни са приятелите й пред БЛИЦ.

Разследващите не престават да сглобяват пъзела, довел до огнената вендета, която паникьоса цяла София при невиждания пожар.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР