апитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос си тръгва от кралския

...
апитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос си тръгва от кралския
Коментари Харесай

Официално: Серхио Рамос напуска Реал Мадрид

апитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос си потегля от кралския клуб. Потвърждението пристигна с публично известие на уеб страницата на мадридския гранд.

Договорът на опитния бранител изтича в края на месеца и двете страни не съумяха да се спогодят за подновяването му. Утре ще се състои прощална конференция, на която с изключение на Рамос ще участва и президентът на Реал Флорентино Перес.

Клубът оферираше на 35-годишния защитник да преподпише за още един сезон, само че той настояваше за двугодишен контракт. След месеци на спекулации, изглеждаше, че Рамос е подготвен да одобри изискванията на Реал, само че съгласно медиите в Испания Флорентино Перес е останал отчаян от държанието му и това е ускорило раздялата.

Серхио Рамос е младеж на Севиля, а през 2005 година мина в Реал Мадрид и се трансформира в една от легендите на " белите ". Той има 5 трофеи на Испания, 2 купи и 4 суперкупи на страната, а също така е 4-кратен победител в Шампионската лига и троент притежател на Суперкупата на УЕФА. С Реал Рамос завоюва и 4 трофеи от Световното клубно състезание.

През предишния сезон бранителят непрекъснато беше малтретиран от травми и записа едвам 15 мача в Ла Лига, както вкара 2 гола (и двата от дузпи). Заради слабата си форма той остана отвън състава на Испания за Евро 2020.

Много е евентуално ветеранът да се завърне в Севиля. Неговият роден клуб му предлага контракт за 5 сезона и годишна заплата от 7 млн. евро.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР